15. februar 2017 Kursliste 2017 0 comment

SonoScandinavia 2017 9. – 11. februar

 

VELKOMMEN TIL SONOSCANDINAVIA –

Årets største KONFERANSE innen klinisk ultralyd

Clarion Hotel Stavanger, Stavanger 9.- 11.februar 2017

 

Vi gleder oss til å vise deg hvordan klinisk ultralyd kan hjelpe deg til å bli en enda bedre og sikrere kliniker, enten du jobber på legekontor, legevakt, akuttmottaket eller i sykehusavdelingen.

 Sammen med de fremste internasjonale ekspertene innen point of care ultrasound ønsker vi både nye og erfarne velkommen!

 Skynd deg og meld deg på!

Kurset er nå ferdig.

 Godkjenning. Kurset er søkt godkjent av DNLF i etter- og videreutdanningen i spesialitetene allmennmedisin, anestesi og kirurgi.

 Lær om hvordan du kommer i gang med ultralyd. Hvordan starter en allmennlege med ultralyd? Hvordan brukes ultralyd i et travelt akuttmottak? Har man nytte av ultralyd i en legevakt? Ekspertene er hentet inn for å svare på alle spørsmål du måtte ha.

 Et kurs for både nybegynnere og viderekomne. Årets faglige program er tilrettelagt for å gi maksimal utbytte for både nybegynnere og de mer erfarne. Du vil ikke bare få solid kunnskap om hvordan du ultralyder galleveier, nyrer, hjerte, aorta, lunger men også om når og hvorfor du skal bruke ultralyd. Det brede programmet er satt sammen for at du selv fritt kan velge tema. Kan du allerede mye om basic ekko men vil ha mer trening i avansert ekko? Vil du lære ekstra om abdominale undersøkelser? Er du mer interessert i nerveblokkader? Få med deg alle tema eller velg det som opptar deg mest.

 Anerkjente forelesere. Vi har nok en gang gleden av å ønske verdenskjente forelesere og undervisere fra USA, UK, Canada, Sør-Afrika og andre land til Norge for å undervise norske og utenlandske klinikere. Dette er en sjelden anledning til å lære av de fremste fagfolkene. Vi har fokus på undervisning i små grupper for å kunne gi mest mulig personlig veiledning.

 Lær ultralyd, før, under og etter kurset. Alle deltagere får tilgang til videoforelesninger produsert av Ultrasound Leadership Academy i forkant av kurset. Under konferansedagene holder vi korte poengterte forelesninger og bruker mer tid på hands on undervisning.