Laster innhold

Om Oss

LÆR MER OM

DIN KONFERANSEPARTNER

Din Konferansepartner er et PCO- firma (Professional congress organizer) som gjennom sine ansatte har lang erfaring og kompetanse med å arrangerer ulike kurs og konferanser i Norden.

Vi har bred erfaring innenfor ulike fagområder. Vårt mål er at kurskomiteene gjennom å ha fullt fokus på det faglige, og vi med vårt fokus på den tekniske gjennomføringen, sammen skal skape et arrangement med det lille ekstra! Gjennom fokus på de små detaljene skal uklarheter og utfordringer løses opp på forhånd, slik at konferansen følger den oppsatte planen. Samtidig ønsker vi å være til inspirasjon for kurskomiteen slik at de tør å tenke litt “utenfor boksen» hva gjelder gjennomføring av sitt arrangement. Vi ønsker å være en partner som gjør våre oppdragsgivere trygg på at arrangementet blir både faglig bra, profesjonelt gjennomført og gir deltakerne følelsen av å bli tatt vare på!

Vi er et lite firma, noe som sikrer at både kurskomiteer, deltakere/ utstillere og andre samarbeidspartnere har få personer å forholde seg til. Vi har til en hver tid god oversikt over alle forhold ved de ulike konferansene, og gjør vårt ytterste for å bidra til at alle arrangementene blir vellykket. Vi har ulik utdanning og bakgrunn, noe som gjør at vi kan spille på hverandres styrker og kunnskaper. Vi er derfor trygge på at vi, sammen med en engasjert faglig kurskomite, vil kunne sørge for et vellykket arrangement – med det lille ekstra!

ANSATTE

DSC_6722-crop color corr

Kristian F. W. Nitter

Daglig leder

E-post: kristian@dinkonferansepartner.no

Tlf:        +47 99 00 25 83

Utdanning; Regnskapsfører ved Handelshøyskolen i Trondheim.

Erfaring: Har tidligere jobbet som regnskapsfører, i tillegg til å jobbe i barnehage og innen helsesektoren. Han har også flere års erfaring som konsulent i PCO-firma. Kristian har svært god kjennskap til IT/ tekniske løsninger og ser stadig etter nye måter å forbedre systemene på. Kristian driver i tillegg til firmaet en sauegård på Oppdal.

ingrid

Ingrid Grøtte Johansson

Seniorkonsulent

E-post: ingrid@dinkonferansepartner.no

Tlf:        +47 41 54 76 45

Utdanning: Sykepleier ved Sykepleierhøgskolen i Trondheim. Bedriftssykepleier.

Erfaring: Har jobbet som daglig leder og prosjektleder innen helsesektoren i mange år. Hun skiftet så beite og jobbet som daglig leder i egeneid PCO-firma i 20 år. Hun har svært bred erfaring som PCO, både i Norge og utland og innenfor mange ulike bransjer. Gjennom denne erfaringen har hun bygget seg opp et stort og godt nettverk, spesielt i Norge. Dette gjør jobben som PCO enklere, og sikrer arrangøren gode avtaler.

DSC_6704-crop color corr

Cecilie Nitter

Partner/ konsulent

E-post: cecilie@dinkonferansepartner.no

Tlf:        +47 93 22 33 08

Utdanning: Bachelor i organisasjon og administrasjon, og med fordypning i personalledelse ved HiST, Master i Voksnes læring ved NTNU, Kontraktsrett ved HiNT.

Erfaring: Hun jobber til daglig som personalsjef og har bred erfaring fra servicebransjen. Hun har jobbet som konsulent i PCO-firma fra «barnsben» og har derfor god kjennskap til bransjen. Cecilie er bedriftens «guru» på sosiale medier.

DSC_6730-crop color corr

Stig Johansson

Seniorkonsulent

E-post: stig@dinkonferansepartner.no

Tlf:        +47 97 03 47 47

Utdanning: Maskiningeniør.

Erfaring: Jobbet som dataingeniør i Siemens før han ble sauebonde på Oppdal. Han har eid og jobbet i PCO-firma i 20 år med sin kone Ingrid, og vet hva som kreves for at systemene skal fungere optimalt, både for kursdeltaker, kursarrangør og PCO. Er selvutnevnt «senior kontorslave» og har full kontroll på alle datasystemene i firmaet.