Laster innhold

Omtale

Mindfulnesskonferansen 2016

Foreningen Mindfulness Norge, Norsk forening for oppmerksomt nærvær (www.nfon.no) har i år samarbeidet med Din Konferansepartner for gjennomførelsen av den internasjonale mindfulness konferansen 2016. Vi har ved tre foregående konferanser samarbeidet med en av deres ansatte, før hun ble ansatt i DKP AS. Hun og hennes kolleger har vært vår konferansepartner ved 4 store konferanser på Scandic Fornebu fra 2012 til 2016.  Vi har bare hatt gode erfaringer med samarbeidet. Servicen har vært upåklagelig. Stikkord er proaktive og løsningsorienterte, alltid vennlige og profesjonelle. Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.

Michael de Vibe (tidligere leder), Anne Sælebakke (tidligere leder) og Tor Magne Handeland (nåværende leder).

 


SonoScandinavia 2017

Ultralydkurset SonoScandinavia er et internasjonalt kurs for leger som ble avholdt i februar 2017. Det ble en stor suksess takket være hjelpen vi fikk av Din Konferansepartner. Å organisere et ultralydkurs er noe av det mest ressurskrevende man kan gi seg i kast med. Dette er fordi det krever en tett oppfølging et titalls forelesere, over hundre deltagere, titalls utstyrsleverandører og et stort antall medhjelpere.

Vi holdt det samme kurset i 2015 uten hjelp og holdt på å arbeide oss i hjel. 2017 utgaven ble en helt annen opplevelse. Alt skred fram knirkefritt. Hjelpen vi fikk var uovertruffen. Dette kan vi trygt si med bakgrunn i samarbeid med andre konferansearrangører. Vi har gjennom mange år som arrangører ikke vært i nærheten av å få den samme personlige oppfølgingen og støtten som vi har fått av teamet i Din Konferansepartner AS. Vi anbefaler disse på det aller sterkeste.

Canh Le Nygaard, kursleder SonoNorway og SonoScandinavia